Tribuna/Ставки/Блоги/7-40/Кубок. Об'єднаний турнір. Прев'ю 1/8 фіналу

Кубок. Об'єднаний турнір. Прев'ю 1/8 фіналу

МДП: Польща - Нідерланди

Блог — 7-40
Автор — Alex Hropatiy
18 ноября 2020, 20:54
Кубок. Об'єднаний турнір. Прев'ю 1/8 фіналу

Всім привіт!

Наш чемпіонат досяг уже двох третин шляху першого етапу. Хто б думав, що за 5 турів до завершення баталій боротьба буде надзвичайно запеклою? Наразі у нас когорта претендентів на потрапляння в топ-8 – відразу 9 колективів (а це половина усіх заявлених команд) помістилися у проміжок 2 балів між 4 та 12 позиціями! Фантастично!

Здається, командам варто трішки перевести подих, щоб сконцентруватися на іншій можливості поглянути у сторону ще одного наявного трофею – Кубку. Якщо хтось пропустив, то вже було зіграно стадію 1/16 фіналу, в якій брали участь лише 4 колективи. Отож, були зафіксовані такі результати.

Також до вашої уваги міні-таблиця УВ.

Отже, попередню стадію подолали Автобус 2.0 та Легіон – команди, що попередньо фаворитами не були. Зробили вони це по-різному, хтось феєрично розгромивши «галактичних», а хтось на одній нозі технічним результатом, набравши лише 3 УВ на 5 душ. За це окремий дізреспект команді Трибуни, яка безвідповідально не з’явилася на гру не випадково, а під «виправдання» «ми сконцентруємося на чемпіонаті», а це вже прояв неповаги до адмінів турніру та своїх суперників і колег у першу чергу. Ще одним розчаруванням став МДП до слова, де сумні нулі розкатали Динамо З та Фейєноорд у рамках туру ЛЄ.

Далі на нас чекають сподіваюся більш цікаві кубкові протистояння і у плані МДП, і в аспекті непоступливості колективів. Жеребкування, яке провів Панкавець Зміцер визначило пари 1/8 фіналу.

Давайте трішки обсудимо шанси команд на прохід далі, а саме як мінімум в 1/4 фіналу.

Легіон – Київська Русь

Два темні кардинали КЧ. В чемпіонаті ці команди не були фаворитами на потрапляння у топ-8 «на папері». Проте Київська Русь поки гне лінію, тримаючися за всі можливості бути серед лідерів і це «русичам» вдається. «Легіонери» після вдалого старту сезону покотилися вниз, зазнавши 6 поразок поспіль із загальним рахунком 0:22. Крах було зупинено у суботу хорошим результатом у поєдинку із Орионом і 3 балами в копілці, що ще дають шанси на вихід у фінальну пульку. Те, що Легіон може зібратися у відповідальну мить, команда продемонструвала розгромом на попередньому етапі Кубку. Я б навіть віддав перевагу Легіону у цьому двобої із ймовірністю 60 на 40, для них це може бути щаслива нагода.

Солянка – Автобус 2.0

Як зіграли у КЧ: 4:1 на користь Солянки у 10 турі.

Команди все-таки різних формацій і поглядів на гру. Недооцінка Автобусу 2.0 із багатьма зіграла злий жарт і тому цей колектив наразі знаходиться у топ-8 КЧ. Можливо, ненадовго, бо вже зараз у 4 матчах серед позитиву можна відзначити одну нічию. Солянка балансує на грані топ-8. Моїй команді не вистачає збалансованості, що проявляється у нестабільності форми – 3 поразки на старті, далі 6 перемог у 7 двобоях, тепер от знову 2 невдачі поспіль. Захист титулу поки не йде за потрібним планом і моїм підопічним хочеться перемог, щоб зламати спад форми. Саме Солянку будуть вважати фаворитами зустрічі, про шанси на мою думку я промовчу.

Dictators – FP Manager

Dictators являються одними із розчарувань нашого турніру. Команда не може знайти свою гру, лише часом вдаються хороші зустрічі та позитивні результати. Поки Диктатори пасуть задніх і майже не претендують на гарячу вісімку. А от FP Manager посідає місце у чільній вісімці, потрапивши туди лише нещодавно. «Менеджери» мають на меті там залишитися щонайменше, а от успіхи в Кубку під питанням, бо мені здається цій команді кубковий формат не по душі. Пророчу успіх Диктаторам, їм це важливіше наразі, шанси 65 на 35 у відсотковому відношенні.

Радзівілы – Воїни світла

Обидві команди поки не хапають зірок у чемпіонаті. І якщо перші максимально наблизилися до бажаної зони топ-8, то другі не скористалися цією нагодою, пропустивши матч крайнього туру КЧ. Радзівілам до снаги долати кубкові перепони і вони це не раз демонстрували у різних турнірах. Воїни світла також максимально концентруються в Кубку і як доказ – два фінали поспіль на ЮА, щоправда програні. Саме тому Воїни мають що сказати у поточному турнірі і в якості реабілітації за невдачі КЧ. Радзівілы точно будуть вести боротьбу за вісімку у чемпі і там у них більше шансів, а от у Кубку виділив би саме Воїнів – 60 на 40 на їх користь.

Орион – Lucky Sevens

Як зіграли у КЧ: 2:2 у 4 турі.

Чемпіони на БАЙ двічі поспіль, володарі Кубку та суперкубку на БАЙ, віце-чемпіони на ЮА…Так, це все Орион! Але в поточному сезоні їх наснага кудись поділась, можливо, через початкове небажання об’єднання турнірів або через нестачу мотивації – наразі Орион лише 16й у чемпі без великих можливостей виправити ситуацію у прискореному режимі. Lucky Sevens – сусіди Ориона в КЧ та колеги по нещастю. «Щасливчики» із Білорусі також не виправдовують свого прізвиська й наразі лише неймовірне щастя та везіння може допомогти ним вибухнути позитивними результатами. Лише за минулі фантастичні успіхи виокремлю Орион в даній битві – 55 на 45.

Картошка – Перці з Пивом

Як зіграли у КЧ: 2:0 на користь Перців у 2 турі

А ось це битва щасливчиків та фаворитів! Перці з Пивом були незадоволені бронзою минулого турніру на ЮА, тому наразі мали просто фантастичну серію без поразок – в 11 матчах до того ж було здобуто 10 звитяг! Перцям за це окремий респект, вони заслужено вважаються найбільшими претендентами на чемпіонство в цьому сезоні навіть після обнулення балів. Картошка переслідує Перців і вже на 99% потрапляє у фінальну пульку. Це несподіваний успіх для білоруського колективу, який прямує до своєї мети маленькими, але впевненими кроками. Успіхи в чемпі це одне, а от Кубок це інша справа і там зазвичай обидва колективи зірок із неба не хапають. В такій боротьбі на перший план може вийти досвід, майстерність і націленість, саме ці характеристики притаманні Перцям з Пивом, які ще мають додаткову мотивацію – виправитися за те, що в крайньому турі КЧ вони програли після безпрограшної тривалої серії. Ставлю на успіх Перців із ймовірністю 70 на 30.

Pro Vercelli – Gods of War

Як зіграли у КЧ: 2:2 у 5 турі.

Зустріч двох міцних команд. У чемпіонаті демонструють кращу ходу наразі «італійці», котрі міцно закріпилися у поточній призовій трійці. А от Gods Of War поки блукають поруч із топ-8, але потрапити туди не можуть. Команді не вистачає якоїсь впевненості, можливо, вони не можуть повністю призвичаїтися до нового тренера. До речі, із минулим тренером Годси тричі (!) поспіль ставали переможцями Кубку на теренах української Трибуни. Просто божевільна серія, трофей, здається, прикріпився до колективу. Ще один момент – двічі саме Pro Vercelli вилітали від Gods Of War у минулих розіграшах Кубку. Напрошується єдиний прогноз – Годси як суто щасливчики кубкових баталій мають гнути свою лінію, щоб вчетверте захистити титул, ставлю на їх успіх із ймовірністю 65 на 35. Pro Vercelli ж більше націлені на чемп і ймовірно там в цьому сезоні будуть одними із тих, хто може поставити підніжку Перцям.

Отамани – ЦСКА

Як зіграли у КЧ: 2:1 на користь Отаманів у 7 турі.

Пара, в якій з огляду на позиції в турнірній таблиці КЧ фаворит очевидний. Але не все так просто. Хлопці із ЦСКА розкочегарилися і попри те, що досі останні в чемпі здобули там 8 із всіх 9 пунктів в останніх 4 матчах, не знавши присмаку поразки. «Армійці» потроху оговтаються від смуги невдач і хоч навряд чи сенсаційно потраплять у топ-8 КЧ, але пошарпати нерви решті колективів можуть. Отамани наразі в топ-8, хоча й стабільності результатів як такої немає, проте цього поки досить. Саме Отамани завдали крайньої поразки ЦСКА із гри і точно хочуть повторити успіх, але чи зможуть? Як на мене, тут шанси  абсолютно рівні – 50 на 50.

Ну все, досить із прогнозами. А тепер пару слів про формат Кубку. Кожен поєдинок має бути зіграний за схемою прогнозів 7/2/1. Додаткові секції враховуються лише при нічийному рахунку нагадую. А прогнози кожного гравця мають бути сформовані на кшталт Нік (1-2-3-4-5-6-7/8-9/10).

38 варіант тут як і раніше – це 8 або менше замін в матчі.

Увага!

МДП: 18.11 21:45 (Київ), 22:45 (Мінськ, МСК) Польща – Нідерланди

Дедлайн: 18.11 21:30 (Київ), 22:30 (Мінськ, МСК)

Суддя – sdryapko

Суддя матчу Орион – Lucky Sevens – andorac

Не забувайте про формулювання 38 варіанту і формат прогнозів 7/2/1!

Всім удачі та гарної гри!

Другие посты блога

Все посты